låssmed

Varför kontakta en låssmed?

Varför kontakta en låssmed?

editorial

Nej, varför skulle någon ta kontakt med en låssmed? Kanske när du tappat nyckeln under promenaden eller efter en go utekväll? När sambon som blivit till exet fortfarande har kvar en nyckelkopia? Du kan ju bo hos föräldrarna ett tag? Det är la bara att fortsätta fram och se glad ut? 

Fönster är till för att krossas och så är du strax inne i det trygga hemmet igen. Hyresvärden tar hand om fönsterbytet. Och smidig är ju du, så att klättra fasad ett par våningar är inga problem. Eller – hur var det nu? 

Bli kompis med en bra låssmed

Alla är inte duktiga på allt men en del av oss är iallafall duktiga på att tappa nycklarna. När vi hasar oss ur bilen på parkeringen utanför jobbet låg nycklarna i jackfickan, eller i alla fall så gjorde de det. Nu ligger de på asfalten under din bil. Vet du ens om det? Troligen inte.

Det är kanske dags för en efterlängtad krogrunda? Träffa fina kompisar eller nya roliga vänner, äta och dricka gott. Tjöta och skratta. I kylan när du är så gott som hemma händer det. Frenetiskt letar du i varenda ficka men ingen nyckel har velat följa med dig hem. Ingen människa heller, förstås…

 

Låssmed med journummer

Har du riktig tur har du i alla fall mobilen kvar. Ta och lägg in journummer till en bra låssmed Göteborg direkt, här och nu. Kvällen blir knappast bättre än när låssmeden dyker upp och hjälper dig att få komma hem igen.

Att inga nycklar till ditt hem är ute på vift är en stor trygghet. Att ditt lås är uppdaterat och att bara de som bor på adressen kan låsa upp känns bra. Är inte situationen akut, kan du förresten ta och fundera över om det skulle passa dig bättre att byta till ett kodlås.