affischer

Vackra affischer på sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html

Vackra affischer på sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html

Sedan affischerna dök upp inom heminredning så har konsten blivit lättare att nå för alla. Tidigare kunde man enbart pryda väggarna med målad konst där man kanske endast hade råd med en tavla, om man hade tur. Men oftast hade man annat som prydde väggarna som man kanske hade gjort själv. En bonad där man broderade in motiv och en text till exempel.

Numera finns det affischer i alla möjliga storlekar och med alla slags motiv. Det kan vara foton, texter eller bilder på kända konstverk. Så på det viset kan man få sin egen Mona Lisa eller Grindslanten. Eller någon annan känd konstnärs verk om man så önskar.

Billigt eller dyrt

Trots att affischer i sig inte är så dyra så finns det ändå en ganska stor skillnad på priser mellan olika affischer. Det kan bero på vilket material som affischen består av. Och även vilken storlek som det rör sig om. Men det beror också ofta på motivet och hur det har tagits fram. 

Vissa motiv är specialframtagna för en butik eller i en speciell upplaga. Dessa affischer kan därför bli dyrare än andra tryck. Ibland är grafiken så pass skarp på ett foto att det krävs mer teknik för att kunna trycka den, och det gör också att priset sticker uppåt.

Utan några gränser

Går man in på sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html på hemsidan https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html så kan man se att det inte finns några gränser för vad man kan hitta inom affischer. Här finns tryckta visdomsord, tecknade figurer eller fotografier.

Men det finns också möjlighet att få en affisch som man definitivt är ensam om. Man kan fylla i vissa mallar med det man önskar, som exempelvis namnet och födelsedagen på sitt barn eller barnbarn. Den gåvan blir ett minne för livet.