skicka paket

Student hos Schenker

Student hos Schenker

Det är en mycket speciell situation att vara student på universitetet. Många kommer direkt från gymnasiet och är precis på gränsen mellan ungdomar och vuxna. Kanske har man precis flyttat till sitt första egna boende och börjar känna av vilken frihet det innebär, samtidigt som man fortfarande kan känna sig lite låst som student av ansvaret det innebär att studera. För det är ju inte längre någon som säger åt en att göra läxor eller plugga till prov. När det gäller att inte kugga tentorna bär man allt ansvar på egen hand. Många pluggar för att testa sig fram med olika kurser, medan andra är målmedvetna från början och vet exakt vad de vill bli.

För den som verkligen vill rivstarta sin karriär finns det goda möjligheter att göra detta hos Schenker. Att till exempel jobba extra som terminalarbetare är ett passande arbete medan man studerar, då det går att rycka in vid behov. Eftersom många väljer att skicka paket med schenker finns alltid mycket att göra. Dessutom kanske man slipper att ta studielån om man har möjlighet att arbeta extra under sin studieperiod. När det blir dags att göra praktik eller skriva examensarbete går det att göra detta i samarbete med Schenker. 

Det finns även möjlighet att göra praktik internationellt hos Schenker vilket är en fantastisk chans som ger värdefulla erfarenheter att sätta in på rutinkontot. Efter att studierna är avslutade är det dags att söka jobb och det kan ibland vara svårt som nyutexaminerad. Hos Schenker satsar man dock extra på nyutexaminerade och är alltid på jakt efter nya talanger, arbetslivserfarenhet eller ej. Den som börjar arbeta hos Schenker får alltid goda chanser till utveckling och att klättra i karriären, både internationellt och nationellt. Tycker man om att arbeta med logistik är Schenker helt rätt företag att börja hos.