lastvagnservice norrköping

I behov av Lastvagnservice i Norrköping?

I behov av Lastvagnservice i Norrköping?

För den som kör lastbil är det inte bara viktigt att se till att motorn och viktiga delar i fordonet fungerar som de ska, även utsidan behöver underhållas för att lastbilen ska må riktigt bra. Precis som att det är viktigt att rengöra sig själv regelbundet så är det även viktigt att rengöra sin lastbil, även om det inte behövs riktigt lika ofta. Ingrodd smuts är dåligt för lacken och exempelvis vägsalt är inte alls bra om det får sitta kvar under en längre period. 

Undvik rostskador på lastbilen

En tvätt skyddar fordonets lack mot yttre påfrestningar såsom UV-strålning, luftföroreningar, svavel från regn och vatten samt vägsalt. Speciellt under vintermånaderna är det viktigt med regelbunden tvätt eftersom vägsalt och hög luftfuktighet skapar större risk för korrosion. Från bland annat dubbarna på vinterdäcken och bromsarna lossnar små metallspån som blir luftburna och som i sin tur kan fastna på bilens lack, vilket även det kan leda till rostskador.

En ren lastbil är bra för affärerna

En väl omhändertagen lastbil är också ett tecken på att den har en noggrann ägare, vilket kan vara avgörande för att få nya samt behålla gamla kunder. En smutsig och eftersatt lastbil kan uppfattas som oseriös och opålitlig vilket därmed kan leda till färre kunder. Det är väl ingen som vill lämna ifrån sig värdefulla varor till någon som han eller hon inte känner förtroende för. 

Vänd dig till en effektiv tvätthall

Lastvagnservice i Östergötland AB är ett företag med lång erfarenhet när det kommer till lastbilstvätt. De tvättar noggrant och effektivt både små och stora lastbilar, med eller utan släp. Besök därför Lastvagnservice i Norrköping och få en ren och fräsch lastbil. Lastvagnservice i Östergötland AB är ett dotterbolag till Ingelsta Thermofrakt AB, ett företag med gott rykte och hög servicevilja som erbjuder trygga och säkra transporter av kyl- och frysvaror i hela Mellansverige.