bygga padelbana

3 anledningar till att du bör lägga till en padelbana på din bakgård i sommar

3 anledningar till att du bör lägga till en padelbana på din bakgård i sommar

editorial

Anledningar till att ha din egna padelbana

Letar du efter ett roligt sätt att slå sommarvärmen? Varför inte lägga till en padelbana på din bakgård? Padel är en racketsport som liknar tennis, men som kan spelas med bara två personer. Det bästa av allt är att den är lätt att sätta upp och kräver inte mycket utrymme. Här är tre anledningar till varför du bör bygga padelbana i din bakgård i sommar.

image

Högintensiv sport

1. Padel är ett utmärkt träningspass.
Padel är ett utmärkt sätt att röra på sig och hålla sig aktiv. Precis som tennis är padel en högintensiv sport som får upp pulsen och förbränner kalorier. Men eftersom den kan spelas med bara två personer behöver du inte oroa dig för att hitta en partner eller hantera schemakonflikter. Du kan också spela i din egen takt och ta pauser vid behov.

2. Padel är lätt att lära sig.
Om du någonsin har spelat tennis kommer du inte att ha några problem med att lära dig padel. Reglerna är liknande, men banan är mindre och det är bara två personer som spelar. Detta gör det idealiskt för nybörjare eller de som vill ha en mindre tävlingsinriktad inställning till spelet

3. Padel är överkomligt prisvärt
Padel är en relativt billig sport att börja med. Du behöver ingen särskild utrustning förutom ett par racketar och bollar, och du kan hitta begagnade banor för relativt billigt på webbplatser som ebay. Om du känner dig händig kan du till och med bygga din egen bana för mindre än 2000 kronor.

Så vad väntar du på? Gå ut och bygg dig en padelbana idag! Du kommer att vara glad att du gjorde det när sommaren kommer och du letar efter ett roligt sätt att hålla dig sval och aktiv på samma gång. Lita på oss, padel är den perfekta lösningen.