godkänd bilverkstad

Vägen framåt i oroliga tider

Vägen framåt i oroliga tider

Det är inte så mycket ”gasen i botten” som gäller ute i samhället längre. I och med den pågående pandemin är det mycket av det vardagliga som har bromsats in och tempot för många av oss är mycket annorlunda än tidigare. Samtidigt så tickar ändå livet på även om det som sagt är mycket som är annorlunda.

Det gäller helt enkelt att lära sig att hitta de saker som håller humöret uppe i dessa utmanande tider. När vi inte längre kan träffa varandra på samma sätt som vi gjorde tidigare så betyder de små gesterna mycket mer. Att till exempel hjälpa sina äldre med alla möjliga saker är säkert något som många gör. På ett sätt är det som att vi knyter an till det sättet som vi levde på förr – när vi människor stod närmare varandra inom familjen.
En sådan sak som vi kan assistera extra utsatta människor med är att att reparera bilen. Att kika på in http://bilvard.net/autoexperten-bilverkstad/ för att boka en tid är något som underlättar mångas vardag.

Det gäller helt enkelt att vi tar hand om varandra bäst det går. Det svåra är ju att vi tidigare har tagit hand om varandra genom att även vara fysiskt nära varandra. En kram betyder så mycket. En kram kommunicerar bortom ord. Nu har vi inte längre den möjligheten. I varje fall inte om vi vill vara säkra på att inte smitta varandra.

Det kommer dock att komma en tid efter detta virus. En tid då vi får kramas hur mycket vi vill och tillsammans kan åka till Bilvårdsteknik i Gröndal för att fixa till kärran. Dock är det en bit kvar dit och det gäller att än så länge minimera risken för att vi effektivt ska lyckas stoppa framfarten för detta virus. 
Ta hand om er och era nära och kära därute.