trädfällning Malmö

Trädfällning med försiktighet i Malmö

Trädfällning med försiktighet i Malmö

Har du ett jätteträd som du vill bli av med i din trädgård? Det kanske har stått där alldeles för länge och blivit alldeles för högt och otympligt. Det tar allt solljus och grenarna kryper allt närmare huset.

Du har kanske också funderat på att försöka såga ner det, men du inser att det är ett svårt projekt och att det också kan vara farligt. Tunga grenar kan falla ner och skada huset, och kanske hela trädet faller på fel håll om du skulle försöka såga ner det själv. Det du ska göra är förstås att anlita ett proffs på trädfällning i Malmö.

 

En professionell trädfällning

De som jobbar med trädfällning har bra utrustning, och de har framför allt stor vana vid att ta ner träd som växer på de mest konstiga sätt. Om ditt träd är hopplöst stort kan man fälla trädet i sektioner. Man tar ner det bit för bit under stor försiktighet.

Man kan ta vara på din ved om du vill, men annars fraktar man bort allt det du inte ska ha kvar. Sly och grenar tar man bort, så att de inte ligger och skräpar på din tomt. Anlita en kompetent trädfällare i Malmö, så är du snart kvitt problemet, och du får en fri yta i din trädgård igen.

 

 

Avsluta med stubbfräsning

Firman som utför din trädfällning kan oftast också göra stubbfräsning. Då brukar man fräsa ner stubben en bit under markytan och sedan kan du lägga jord över, och då kan du ha gräsmatta över hela trädgården igen. Om du har tröttnat på att ha det gamla trädet stående kommer du att uppleva rymd och ljus.

Kontakta en kompetent trädfällare som arbetar på rätt sätt, så blir du av med så många träd du vill. Bor du i en bostadsrättsförening finns där kanske många träd att ta bort.