Tandläkare

Tandläkaren i Järfälla som hjälper dig när julkolan har fastnat i tänderna

Tandläkaren i Järfälla som hjälper dig när julkolan har fastnat i tänderna

Det är äntligen dags för den riktiga upptakten till jul. När man väl har satt tänderna i lussekatterna så finns det inte någon återvändo länge – det är då det börjar bli juligt på allvar.
Med andra ord är det dags för julstök och annat att ta vid. Kanske har du redan kokat knäck och satt tänderna i din första kola. Många fler kommer det garanterat att bli.

Tänk på tänderna

Ja den stundande högtiden är verkligen den tid på året då vi faktiskt smäller i oss mat. Frågan är om påsk och midsommar ens har en chans i sammanhanget. Julematen äter man som bekant ibland hela vägen fram till nyårshelgen.
Det är lätt hänt att man lägger på sig några fryntliga kilon unden denna veckan. 

Något annat som kanske händer i mellandagarna är att du får boka in en tid hos din tandläkare Järfälla. För, på tal om den där kolan och allt ätande, kan det vara så att man faktiskt upptäcker att tandhälsan inte är på topp. Ibland kan det vara just den där sista kolan som faktiskt gör en påmind om det med lite molande värk som bara blir starkare när man stoppar in sig mycket julesött.

För att inte tala om vad som händer om man råkar bita av en liten flisa av tanden på kolan. 

Ajajaj!

Ofta skjuter vi dessutom upp våra tandläkarbesök tills det är lite försent. Eller riktigt försent blir det ju oftast inte, men det kan vara så att vi ser till att ingreppet som eventuellt behövs blir större än vad som hade varit nödvändigt.
Tänk därför lite på dig själv och låt årets julklapp blir att du tar lite bättre hand om dig än vanligt. Gå till tandläkaren utfall att och ta en extra promenad på morgonen innan du sätter tänderna i skinkan.