mobilbatteri

Se mobilen återuppstå från de döda

Se mobilen återuppstå från de döda

Vi gillar våra mobiler. Kanske lite för mycket med tanke på hur skärmarna tycks påverka vår sömn på ett negativt sätt. Å andra sidan så är detta ny teknik, och kanske kommer det att ta ett tag för mänsklighet att hitta en balans i sitt användande. Förr eller senare så kommer ju nämligen bieffekterna bli såpass negativa att vi kommer att behöva göra något åt saken.
Det är lite så det brukar vara med oss människor – vi trycker på åt ett håll tills det inte riktigt går längre. Se bara på hur det är med alla som blir utbrända för att de inte lyssnar på kroppens varningssignaler.

Likadant är det med teknik. Hur många här har inte sträckkollat på serier en gång för mycket i sitt liv. Det är svårt att stå emot när det är såpass enkelt underhållning. Att ta på sig kläder och ge sig ut för en promenad i skogen är helt klart mycket mer ansträngande.

Dessutom så gillar vi att byta mobiler titt som tätt. Även om det verkar som om att trenden har vänt nu. Ofta har vi kvar mobilerna längre än tidigare. Kanske får vi inte samma kick längre av bytet. Eller så har utvecklingen stannat av lite och man vet att nästa generation är mer eller mindre densamma som den föregående.

En bra sak att tänka på om man har valt att behålla sin mobil är att ett färskt batteri ger luren nytt liv. Testa själv att stoppa in ett nytt efter två eller tre år. Alltså ett sådant som du hittar på https://batterionline.se/batterier-till-det-mesta/batteri-till-mobil. Plötsligt går allt snabbt igen.
Har du dessutom kvar mycket ledigt minne på telefonen så blir det nästan helt onödigt att skaffa en ny. De flesta av oss använder ändå inte mobilens kapacitet till fullo. Så spara lite pengar och vänta något år extra med nyköp. Det lönar sig.