Mc

Praktiska och snygga mc-tillbehör till din motorcykel

Praktiska och snygga mc-tillbehör till din motorcykel

Är du ute efter att göra din motorcykel mer personlig med snygga Mc-Tillbehör, behöver du väskor för att få med dig allt du behöver när du är ute och kör eller kanske reservdelar till din mc? Om du är i behov av något av ovanstående bör du ta dig till en butik som säljer mc-tillbehör eller surfa runt i det stora utbudet på nätet.

 

Skydda dig mot stöld

Att bli av med sin motorcykel är nog den största mardrömmen för alla mc-ägare. Naturligtvis kan du skydda dig mot denna ångestframkallande upplevelse genom att investera i ett ordentligt lås. Ett tips är till och med att använda sig av två lås. Skulle det vara så att mardrömmen blir verklighet och din motorcykel blir stulen, så krävs nämligen två godkända lås för att försäkringsskyddet ska gälla.  Låsen ska vara testade och certifierade av SFF (Svenska stöldskyddsföreningen). 

Godkända lås kommer i många olika former. Det kan vara bygellås eller bromsskivelås som ska vara märkta med klass c eller högre, eller kättinglås med hänglås i klass tre eller högre. Gör ett besök på nätet eller i närmsta mc-affär för att förhindra att din skatt blir stulen!

 

black and gray cruiser motorcycle parked beside black concrete building

 

Att hitta vägen

När du är ute och kör motorcykel kan det vara svårt att hålla ögonen på en display som en klassisk gps (global positioning system) har. Avståndet till styret är långt och en hjälm med visir kan försvåra sikten. Det finns då en väldigt praktisk lösning som heter intercom. 

Intercom är en röststyrd gps som fästs i eller på hjälmen. Du talar om för din gps vart du ska och den ger dig röstinstruktioner om vart du ska ta vägen. Vill du ha en skärm kan du koppla din mobil till ditt intercomsystem via bluetooth. Då kan du även lyssna på ljudböcker eller musik medan du kör.