Blommor täby

Pånyttfödelse i påsken med en bukett från tabyblommor.se

Pånyttfödelse i påsken med en bukett från tabyblommor.se

När vi nu har vårdagjämningen bakom oss och påsken framför oss så börjar liften fyllas av känslan av pånyttfödelse. Som på beställning börjar även temperaturen stiga även om det är en bit kvar till den riktiga vårvärmen. 
För visst är det något speciellt med den stundande årstiden då allting sakta men säkert börja bilda knoppar för att slutligen blomma och slå ut. Det är fantastiskt hur fint det känns, år efter år, när våren äntligen kommer. Den är helt enkelt lika välkommen varje gång.

Påskens fina budskap

Kanske är den extra välkommen detta år då vi har en väldigt tuff period bakom oss, och fortfarande framför oss. Men solens strålar i ansiktet känns tillvaron dock lite lättare. För att inte tala om hur gott det ska bli att busa till det lite och käka påskgodis. 
Sedan finns ju det goda påskbordet med allt vad det innebär. Snyggt dekorerat med liljor från tabyblommor.se så blir det verkligen en fest för samtliga sinnen.

För är det någon gång som vi behöver pånyttfödelse och firande så är det alltså nu. Det är rätt dystra tider som sagt och det gäller att göra sig bästa för att leva ett så friskt, fritt och normalt liv som möjligt. Visst kan det vara svårt, men om alla gör sitt bästa så kommer vi att komma ut ur detta starkare och med sammansvetsade.
Visst är det en utmaning, men precis som budskapet i påsken förmedlar så är pånyttfödelse fullt möjligt.

Gräv därför djupt i ditt hjärta och finn den är kraften inom dig som vill fira livet – både i det stora och i det lilla.
Det är nämligen precis den attityden om vi behöver i dessa tider – den där mänskliga optimismen som står pall för det mesta och gör oss starkare inför de nya utmaningarna som framtiden härbärgerar.