Hyra Skyltar

Meddela grannskapet vad som pågår

Meddela grannskapet vad som pågår

Så ni ska ta ner sly och klippa häckar där du bor? Om du är ansvarig för vad samfälligheten eller bostadsrättsföreningen beslutat, så finns det några saker att tänka på. Det är viktigt att ha en tidsplan för när ni ska börja och sluta. Ta höjd för vad väder och annat kan ställa till med. Budgeten ska vara på plats givetvis och kontrakt med entreprenörerna. Skicka också ut några rader om informationen till alla berörda. Det kanske behöver hyras skyltar, sättas upp skyddsstaket för att säkerställa säkerheten under arbetet. Här brukar det löna sig att vara steget före, innan det kommer klagomål. Glöm inte bort att informera angränsande hus och fastigheter.

 

Överraskningar som ingen gillar

Även om det är god stämning i din del av samhället så gör dig beredd på kritik. När någons väg till jobbet eller kolonilotten plötsligt stängs av är det inte långt till irritation. Prata med någon som arbetar med detta professionellt och hör efter vad som är brukligt. Det behöver inte bli några stora eller kostsamma åtgärder. Exempelvis är det möjligt att Hyra Skyltar i Stockholm för den tidsperiod du har behov av dem. Tunga med betongfot om de ska stå stadigt en längre tid, eller de lättare i plast om du vill flytta runt på dem efterhand. Texten kan skräddarsys för dig. Kanske hittar du en trevlig och bra ton för budskapet du vill förmedla?

 

Undvik arga lappar

Det finns en hel kultur och många skämt kring de arga lapparna som du ibland kan hitta i gemensamma tvättstugor eller trappuppgångar. Smålustiga är de såklart, men framförallt ett tecken på att kommunikationen inte fungerar särskilt väl. Tänk igenom informationen och jobba med flera spår samtidigt. Skicka ut mejl och brev till de som kommer att beröras. Följ upp med anvisningar på gata och trottoar. Då underlättar du för alla berörda.