Womanizer

Låt Womanizer guida dig till njutning

Låt Womanizer guida dig till njutning

Det är inte ovanligt för kvinnor att de har svårt att få orgasm. För att man ska kunna njuta fullt ut så måste man ta reda på vad man själv tycker är skönt. Därför är det viktigt att prova och känna sig fram både ensam och tillsammans med en partner. Det finns även många hjälpmedel som man kan ta till för att känna njutning och uppnå klimax. En produkt som är känd för att ge just kvinnor orgasm är womanizer. Även kvinnor som har lätt att få orgasmer kan uppleva en helt annan intensitet och multipla orgasmer kan bli vardag. Tack vare den patenterade Pleasure Air-teknologin ges en intensiv stimulation som gör att man kommer både snabbare och under en längre tid.

Den revolutionerande tekniken i Womanizer gör det möjligt att stimulera klitoris utan direktkontakt, den använder istället tryckvågs-impulser som suger och stimulerar klitoris. Samtidigt som den är mild så är den också en av de mest kraftfulla klitorisstimulatorerna på marknaden idag.

https://lovestore.se/ hittar du åtta olika womanizer modeller; Classic, Premium, W500 Pro, Liberty, Duo, Inside Out, Starlet och Starlet 2. De olika modellerna har sina egna fördelar och de varierar i styrka, variationsmönster och intensitetsnivåer. Allt för att det ska finnas något för alla olika smaker och tillfällen. Womanizer är tillverkade (eller har ett hölje) av silikon. De laddas med hjälp av USB och kan därefter leverera njutning i allt från 30 minuter ända upp till fyra timmar. Vissa av modellerna är dessutom vattentäta, om man vill ta med sin leksak in i duschen. Till de flesta av Womanizer modeller får man även med en förvaringspåse som är bra att använda de stunder man inte njuter av sin leksak.

Så var inte blyg utan prova någon av Womanizers härliga modeller, annars kanske du går miste om underbart sköna och intensiva orgasmer.