djurpensionat värmdö

Lämna hunden på ett djurpensionat i Värmdö

Lämna hunden på ett djurpensionat i Värmdö

editorial

Det är ett stort ansvar att vara djurägare. När du tar in till exempel en katt eller en hund i ditt liv är det ett val du gör, inte djuret i fråga. Det minsta man kan begära från dig som djurägare är därför att du ger ditt djur det bästa möjliga livet som går att få. 

Men livet stannar inte för att du blir katt- eller hundägare. Precis som att man inte kan ta med sig barnen överallt, så kan man tyvärr inte alltid ta med sig sitt djur överallt heller. Ibland kanske du är tvungen att åka iväg ett par dagar med jobbet. Eller så känner du att du helt enkelt bara måste unna dig en veckas semester. Den eviga frågan kvarstår: var ska då till exempel hunden vara under tiden? 

Att lämna din hund eller katt på ett djurpensionat i Värmdö skulle kunna vara en lösning på frågeställningen. Så länge det kommer finnas djurägare kommer det finnas ett behov av djurpensionat. Ungefär som ett hotell där ditt djur kan få den kärlek och omvårdnad det behöver under tiden du är borta. 

 

image

 

Underlättar livspusslet

Utan tillgängliga djurpensionat i närheten kommer desperationen för dig som Värmdöbo snabbt växa sig stark. Du kanske inte känner någon i Värmdö som hade kunnat tänka sig att ta hand om ditt djur när du behöver resa i väg. Du kanske precis har flyttat hit, eller så är alla dina kontakter djurallergiker eller helt enkelt bara extremt ovana vid att ta hand om djur. 

Då är det förstås tryggare att lämna sin hund eller katt till någon som faktiskt förstår vilka behov ditt djur har, och kan fylla dessa när du själv inte har möjlighet. Det är alltid lite extra knepigt att få ihop livspusslet om man är djurägare. Hade det inte varit för djurpensionat i Värmdö hade det varit totalt omöjligt.