kött och chark

Kött och chark av bästa kvalitet

Kött och chark av bästa kvalitet

Att fundera över sina vardagsval är en intressant tanke. Många gånger gör man saker per automatik utan att fundera över vad man gör och varför man gör det. Titta på dina frukostrutiner, där brukar det vara lätt att hitta händelser som går på ren vana. 

Många äter samma frukost dag ut och dag in utan att fundera på det. Att alltid äta samma middag skulle däremot många storkna över! När man handlar väljer man det man alltid har valt, tryggt och ordentligt. Det kanske är dags att se över sina rutiner för alla måltider!

Välj kött med omsorg

När man slentrianköper mat utan att tänka får man hem både det ena och andra i kassarna utan någon direkt plan eller framförhållning. Handen på hjärtat så är de prefabricerade frysta köttbullarna ganska tråkiga att äta varje vecka. 

Att lyfta ögonen och leta efter kvalitetskött är värt varenda krona! Vad är det för kött som är nermalt i färsen egentligen? Köper man fint kött från en kötthandlare så kan man med enkelhet fråga vad det är för innehåll i färsen. Och än viktigare; vilket ursprungsland köttet har.

Ett besök hos den lokala handlaren

Vill man ha ett bra utbud av kött och chark skall man gå till http://www.percys.se/kott/, en lokal kötthandlare i Stockholm. Den personliga servicen och deras fantastiska kött är en oslagbar kombination! Inför varje säsong skapar de aktuella köttlådor med en bra mix så man kan köpa hem de bästa bitarna och tillreda själv. Då kan man släppa sina rutiner och fundera över vilken härlig middag man skall tillaga med det som finns i lådan.

Kanske vill man mysa till det med en charkbricka någon kväll? Kombinationen charkbricka med tända ljus, mysig musik och gott sällskap ger en kväll att minnas! Beställ dina köttdetaljer redan idag!