Hudvård

Hudvård till alla hudtyper

Hudvård till alla hudtyper

Bra hudvård är uppbyggd på rengöring och återfuktning, däremellan finns det ytterligare saker man kan göra för att få så fin hud som möjligt. Lider man av till exempel finnar och pormaskar så finns det många produkter som kan lindra eller helt ta bort besväret. Börjar man få rynkor så kan man använda sig av produkter som slätar ut huden igen. Det finns helt enkelt mycket man kan göra med rätt produkter. 

Rengör och återfukta

Det mest grundläggande är som sagt rengöring och återfuktning, därför bör man rengöra sin hud noggrant varje dag med en produkt som tar bort orenheter och är anpassad efter den hudtyp man har. När det kommer till återfuktning så bör man även här använda en återfuktande produkt som är framtagen för den hudtyp man har. Man kan med fördel använda produkter i en och samma serie för att inte riskera att de innehåller ingredienser som kan ta ut varandra, vilket då inte ger önskat resultat. 

Hitta en serie som passar dig

Hos Sephora hittar man ett mycket brett utbud av välgörande hudvårds produkter till alla hudtyper. Ska man prova en helt ny serie så kan det vara en god idé att köpa ett resekit första gången man testar dem. De har till exempel Clinique 3-Step Skin Care Intro Set, som ger en klar, mjuk och vacker hud på bara ett par veckor. Produkterna rengör, exfolierar och återfuktar. Ett annat kit man hittar hos Sephora är Indie Lee Discovery Kit. Det är ett resekit som innehåller en cleanser som man enkelt tar bort smink och orenheter med, en COQ-10 toner som återfuktar, ger huden balans och skyddar mot yttre påverkan samt en ansiktsolja som hjälper till att återfukta och skapa en jämnare hudton.

Detta är bara två exempel från det breda sortiment av högkvalitativa hudvårdsprodukter som man hittar hos Sephora, se mer här.