CBD

Finn ro i din vardag

Finn ro i din vardag

Det finns stunder då man önskar att livet vore lite enklare, lite mer greppbart. För ofta hamnar vi i trubbel och komplicerade situationer för att vi en gång i tiden inte hade närvaron och lugnet att fatta ett beslut baserat på faktiska omständigheter snarare än vad våra känslor bombarderade oss med.
Känner du igen dig?

Ett par droppar lugn

När vi agerar i affekt är det lite som att sätta sig bakom ratten med en halv promille alkohol i blodet. Det är med andra ord hög risk att saker och ting snabbt kan gå utför.

Ett beslut taget i stundens hetta kan ha allvarliga konsekvenser, vilket kan tyckas orättvist när man blickar tillbaka. För tänk om du hade gjort ett annorlunda val – kanske hade hela ditt liv sett annorlunda ut då?

Det bästa med våra misstag är att vi kan lära av dem. Det är oftast en till olika grad smärtsam process där vi får konfrontera oss själva och våra brister, men även våra styrkor.

En god investering är därför att skapa sig själv lugn och utrymme för reflektion i livet. Det handlar både om att faktiskt se till att låsa upp mer tid i vardagen, samtidigt som saker som rörelse, meditation och rätt tillskott också kan skänka oss mer ro i vardagen.

Ett sådant tillskott är CBD-olja som utvinns ur hampaväxten: https://raworganics.se/. Produkten är icke-narkotisk och kan ha en lugnande effekt på ditt sinne.

Dessutom är den laddad med antiflammatoriska egenskaper och antioxidanter. 

Att det kan vara ett potent tillskott råder det inte tvivel om. Man tror nämligen att den kan hjälpa till att mildra effekterna vid den svåra sjukdomen KOL som drabbar lungorna: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/.

Är du intresserad av att prova så är det värt att börja försiktigt och med den mildaste formen av tillskottet. När du väl har prickat in rätt dos för dig så kan du såklart köpa en mer koncentrerad variant för att göra det enklare att dosera.