paketvåg

En paketvåg ger tryggare försändelser

En paketvåg ger tryggare försändelser

För ett företag som skickar många försändelser per vecka kan en paketvåg vara en ovärderlig investering. Med en paketvåg behöver man inte slösa på frimärken i onödan bara för att man är orolig att det ska bli något strul genom att det sitter för lite porto på paketet. Med hjälp av vågen får man alltid fram den korrekta vikten och kan därmed sätta det exakta portot på försändelsen. Även om det inte alltid handlar om många kronor extra per paket så blir det trots allt en stor summa om det upprepas dagligen. 

Exakta mätningar som garanterar rätt porto

Hos Vågexperten finns paketvågar som garanterar en noggrann mätning av varje paket. Vågexpertens paketvågar är dessutom väl lämpade till både stora och små brev vilket gör den ännu mer mångsidig. För att kunna väga stora paket på ett smidigare sätt går det att välja en våg med en extra display så att man enkelt kan läsa resultatet även om det står ett stort paket på vågen. Det finns också möjlighet att justera inställningarna så att man till exempel kan se vikten i pounds istället för kilo.

Vågar som håller i många år framöver

Vågexpertens paketvågar är solida och konstruerade för att tåla mycket, det garanterar att de kan hålla i många år framöver trots daglig användning. De har dessutom en stilren och modern design som gör det lätt att hålla vågen ren och fräsch. Med en paketvåg från Vågexperten går det smidigt att ta reda på den verkliga vikten av försändelsen oavsett om det handlar om små eller stora paket och brev.

Ta inga onödiga risker 

Se till att försändelserna kommer fram till mottagaren tryggt och smidigt varje gång utan att företaget behöver betala onödigt mycket för portot. Investera i en bra paketvåg som gör hela processen enklare och även sparar pengar åt företaget.