Iloq

En låst dörr

En låst dörr

Ni har kanske en sommarjobbare, som nu ska sluta sin anställning. I en sådan situation lämnar den anställde alltid tillbaka sin nyckel. Men hur kan du vara säker på att han inte har kopierat upp en extra nyckel, så att han kan återkomma senare? Noja, tycker någon.

Överdriven ängslighet, kan man tycka. Men du kanske har stöldbegärliga varor i ditt sortiment. Säljer ni lyxvaror, tobak, guldsmycken, vad som helst som är hett eftertraktat av en tjuv, kan det vara fullt befogat att oroa sig för inbrott. Det kan också vara datorer, som är värdefulla för dig, men inte så mycket för tjuven, och att det vore katastrof att bli av med dem. Så, hur låser du din dörr effektivt?

 

Nya möjligheter med Iloq

Det finns faktiskt ett sätt att slippa problemet. Genom att ge varje anställd en elektronisk nyckel, kan du via dator styra vem som kommer in och vem som måste stanna utanför. Vid slutdatum för anställningen, ställer man lätt om nyckeln så att den slutar att fungera. Man kontrollerar access för samtliga besökare.

Till och med vilket rum någon har tillträde till kan styras. Har du ett visst kontor, lokal eller skrubb, som bara en person får gå in i, kan du ha en speciell access just för detta rum.

 

 

Enkelt att styra via dator

Elektroniska lås, Iloq, är en uppfinning som ger trygghet och säkerhet. Inga nycklar som måste tillbaka till varje pris, och inga lås som måste bytas på grund av inbrottsrisker. Tekniken breder ut sig runt om i landet. Därför kan du lätt exempelvis beställa Iloq i kumla.

Kanske är Iloq mest till nytta i branscher där det finns mycket folk i lokalerna och där man har en hög personalomsättning. Men man kan lika gärna installera detta låssystem i sin villa eller sitt sommarhus, eftersom funktionerna styrs via ägarens dator.