bygglov

Dags att ge huset ny lyster?

Dags att ge huset ny lyster?

Hur ser ditt drömhus ut? Du har säkert en bild för ditt inre om hur du skulle vilja bo. Eller har du kanske till och med ritat hur din framtida bostad ska vara utformad? Eller klippt ut bilder som inspiration?
Vi bär alla på en bli av hur vi skulle vilja bo. Det där drömhuset gäckar oss och det enda sättet att få det precis som vi vill är förstås att bygga just själv.
Dock är det inte riktigt alla som har möjlighet till detta. Kanske nöjer vi oss istället med lite enklare förändringar i och på det hus som vi redan bor i. Det kan vara allt från enklare ommöblering till att ta reda på vad som krävs för att byta färg på huset.
Om du känner dig osäkert på det sistnämnda så går det att få hjälp med detta: https://hus-bloggaren.se/behover-man-bygglov-om-man-vill-byta-farg-pa-fasaden/

Sura grannar vill nämligen ingen av oss ha. Speciellt inte om de anmäler oss och ser till att vi får göra om koststam nymålning av huset.

Kanske är det därför många av oss drömmer att bo någonstans långt ute i skogen. På en plats där vi inte riskerar att störa, eller störas av, någon. Att bara kunna traska omkring och ”mind your own business” är det säkerligen flera av oss som fantiserar om. Just nu verkar landsbygden också vara på väg att öka i popularitet. Detta kommer säkerligen också att förstärkas av den värld som vi kommer att leva i efter Covid-19 där många arbetsgivare kommer att tillåta distansarbete till någon utsträckning.

Nu när du vet hur saker och ting fungerar är det bara att åka iväg och skaffa den färg som du är sugen på – och som du vet att du kan måla om med. Nu när sommaren just har anlänt är det också perfekt att dra igång projekten. Det är liten risk för regn och fortfarande hyfsat svalt ute under morgon och kväll.