frisör

Bli snygg hos en frisör i Stockholm

Bli snygg hos en frisör i Stockholm

Visst kan man bli snygg hos de flesta frisörer. Men under ett besök i storstaden finns det så många frisörer och stylister att välja mellan. Här finns allt man kan önska sig i hårväg. Oavsett om man vill klippa en galen frisyr eller färga håret rosa. Eller kanske vill man raka av sig det mesta eller skaffa jättelånga extensions.

Så varför inte googla på frisör i Stockholm. Kanske det är dags att våga ta steget och testa extensions. Varför inte!

 

Hur fungerar hair extensions

Det finns olika märken som kan vara lite olika att arbeta med för frisören. När man ska sätta i dem är det bra om håret är minst tio cm. Detta på grund av att man behöver kunna fästa och få det att se snyggt ut. Har man längre hår behövs inte lika många slingor som vid kort hår. Man kan välja att använda med clips och vissa använder tejpextensions-metoden. 

Rekommendationen är att man har dem mellan sex till åtta veckor och sedan sätter om dem. Detta kan göras flera gånger innan det är dags att byta hår.

 

Varför extensions

Det finns många anledningar. Det kan helt enkelt vara så att man har väldigt tunt hår och önskar fylligare. Att det egna håret av någon anledning inte vill växa mer än till en viss längd. Att man helt enkelt inte orkar vänta på att håret ska växa ut. För att man vill vara snygg till en fest.

Det kan också vara på grund av sjukdom man mist en stor del av sitt hår. Det kan vara jobbigt att känna människors nyfikna och undrande blickar. Att få ett vackert hår kan göra att självsäkerheten stärks och man man känner sig gladare. Det finns som sagt många anledningar att skaffa extensions. Hur som helst finns det mycket glädje i en ny look.