byggföretag stockholm

Att tänka på då du ska välja byggföretag i Stockholm

Att tänka på då du ska välja byggföretag i Stockholm

Oavsett om du behöver anlita en byggfirma för en mindre renovering eller för att bygga ett helt hus så är det vissa saker som du bör tänka på innan byggnationen sätter igång. Det är viktigt att samtliga inblandade parter vet vad som ska göras, och många gånger även vad som inte ska göras. Med en liten checklista kan du minska risken för problem och onödiga kostnader samt öka chanserna för ett riktigt lyckat resultat. 

Vad vill du ha gjort?

Börja med att skriva ned vad det är du vill ha hjälp med. Vad ska byggföretaget du anlitar göra och hur vill du att resultatet ska se ut? Ska den du anlitar sköta allt från inköp av material till byggnation eller sköter du vissa delar själv? Genom att noga tänka igenom vad det är du faktiskt vill och även skriva ner det så kan det bli väldigt mycket enklare att förmedla det önskade resultatet. 

Gå inte enbart efter priset

Kolla upp olika byggföretag och begär in offerter från de mest intressanta. Med flera offerter kan du se olika lösningar på ditt projekt samt jämföra priser. Det är klart att man vill komma undan så billigt som möjligt då man ska genomföra ett projekt men det är väldigt viktigt att anlita ett seriöst och kunnigt företag som gör ett bra jobb, annars kommer du bara behöva göra om det. Det är också viktigt att känna att du kan kommunicera med byggföretaget så att de förstår vad det är du önskar. 

Ett byggföretag i Stockholm som erbjuder ett stort utbud av byggtjänster är vera & sixten byggproduktion AB. De har lång erfarenhet av branschen och samtliga av deras medarbetare är serviceinriktade samt besitter hög kompetens.

Skriv alltid avtal

När du valt byggfirma så bör du alltid skriva ett avtal där du anger vad som ska göras, till vilket pris samt inom vilken tidsram. Eventuellt även om det ska finnas någon form av kompensation vid förseningar.